Срібний призер "Танці з зірками", а також танцюрист і модель Максим Єжов вилаявся на ЖЕК, використовуючи при цьому матюки.

Зробив він це паралельно показуючи свою машину, яку можна побачити з пом'ятим капотом і розбитим лобовим склом. Відомо, що такі пошкодження з'явилися після падіння чималих бурульок. Про це Єжов повідомив у себе в Instagram Stories, зазначивши відому українську співачку - Олю Полякову.

Машина Єжова, скріншот: Instagram
Машина Єжова, скріншот: Instagram

"Ось скажіть, будь ласка, ось просто, бл*ть, скажіть, будь ласка, якого хера взагалі. Ви подивіться, що сталося з моєю машиною. А чому? А тому, що гребанний ЖЕК не збиває бурульки. Подивіться, все попадало на машину. Просто я не розумію, бамперу капець просто, лобовухе капець, просто через те, що якийсь гребанний ЖЕК просто... спасибі величезне державі, спасибі величезне ЖЕКу і всім, хто до цього причетний. Дякую, що виконуєте свої обов'язки. Ви просто найкращі! Величезне вам спасибі, придурки, кінчені придурки. Тому що хтось не робить нічого, люди страждають. Ось що мені тепер робити? Хто мені це оплатить?", - розповідав Єжов протягом декількох років.

Зазначив Ольгу Полякову він, ймовірно, через те, що у неї через негоду в квартирі впала стеля.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Нагадаємо, у Олі Полякової обвалилася стеля в квартирі в центрі Києва: "Я просила цих с*к!"

Як повідомляв "Знай.ua", ціни на продукти загнали українців у глухий кут: "Зарплати і пенсії не ростуть"

Знай.ua писав, як не платити за опалення, якщо в квартирі холодно: інструкція для українців