Українець купив собі пляшку пива в магазині, а вже вдома помітив, що в закритій тарі плаває дивний осад. Про неприємну знахідку розповіли в Telegram- народний Ревізор.

Неприємний інцидент стався в одному з магазинів Мелітополя. При цьому ніяк вирішити цю ситуацію і захистити свої права покупець вже не може, адже він не взяв чек в магазині.

Вже вдома чоловік помітив не тільки неприємний осад в самій пляшці, але і те, що даний товар був прострочений.

"Закуска прямо в пиві. У магазині продали нефільтроване пиво. Прийшовши додому, клієнт помітив осад: шматочки незрозумілої речовини в пляшці. Кришка не роздута, пиво не відкривалося. Виявилося, прострочення. У магазині чеки не дають, так що повернути гроші неможливо. #Мелітополь, "Антей" на новому Мелітополі", - сказано в повідомленні.

Для того, щоб уникнути таких неприємних ситуацій, завжди потрібно брати чек в магазині і перевіряти свіжість товару, хоча б за датою виготовлення не відходячи від прилавка.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, Голова Організації "Патріот" з міста Ніжин, зробив антирекламу місцевому Рибному Маркету. Сталася невдала покупка.

Таким чином повідомляється, що Валентин Шкарупа на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook написав, що його дружина в рибному маркеті придбала заморожене філе талісмана, вага якого склала 1107 грамів. Знаходиться даний маркет на вулиці Московській.

Раніше ми повідомляли, харків'янам впарили торт з "сюрпризом" на День закоханих, ледь не повечеряли склом.

Як повідомляв "Знай.uа", служба доставки впарила харків'янам спалені пельмені.

Також "Знай.uа" писав, що Українка купила заморожену рибу і мало не посивіла," худне " на очах.