Норвезька журналістка звинуватила голлівудську асоціацію преси (HFPA), яка вручає нагороди на "Золотому глобусі", в корупції та расизмі.

Відповідне розслідування було опубліковано місцевим виданням LA Times.

Відомо, що Голлівудська асоціація преси складається всього з 87 осіб, проте має величезний вплив в США. Саме на неї журналістка з Норвегії вирішила подати до суду, оскільки в HFPA відмовилися приймати її до складу. Дівчина звинуватила організаторів "Золотого глобусу"в тому, що ті набирають у свою команду лише "зручних" журналістів.

Журналістка заявила, що Асоціація отримує величезні суми від різних кіностудій, продюсерів та інших представників індустрії, щоб їх проекти були номіновані престижною премією. У свою чергу в HFPA заявили, що дівчина робить це із заздрості, оскільки їй відмовили в членстві.

Журналістка К'єрсті Флаа / фото: Los Angeles Times
Журналістка К'єрсті Флаа / фото: Los Angeles Times

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

За словами дівчини, відносини з Асоціацією впливають на потрапляння в номінанти премії, чого не повинно бути. Наприклад, провальний серед критиків серіал "Емілі в Парижі" став кандидатом відразу двох номінацій. Виявляється, що HFPA були запрошені на зйомки цієї картини в Париж, де кілька днів відпочивали в п'ятизірковому готелі.

Заключним аргументом норвежки стало те, що в асоціації немає жодного темношкірого учасника.

Нагадаємо, що у номінанти на" Золотий глобус " вперше потрапили відразу три жінки-режисерки.

Як повідомляв портал Знай.иа, Переспав з половиною Голлівуду і вибрав барменшу: з ким знайшов своє щастя Метт Деймон.

Також Знай.иа писав, що Маколей Калкін зізнався, що не бачив свого батька-тирана більше 25 років.