91-річну Марджорі Маккул і 31-річного Кайла Джонса розділяють 60 років різниці, але для їх пристрасного кохання це не проблема.

Цю дивовижну історію розповідає британське видання Daily Mail.

Цікаво, що на відміну від багатьох подібних історій, Джонса саме фізично притягує до його партнерки і вони мають дуже активне статеве життя. Як зізнається старенька, вона може закинути ноги йому на плечі, а більшу частину часу разом вони проводять у ліжку.

Коханці познайомилися в книжковому магазині у 2009 році. Марджорі в той час була одна, розлучившись з чоловіком 37 років тому, і зрештою погодилася на побачення з Кайлом.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

При цьому Марджорі не єдина жінка Кайла — він зустрічається ще з п'ятьма жінками за 60 і навіть не соромиться приводити їх додому до 51-річної матері. Маккул була збентежена таким образом життя, але урешті-решт змогла заспокоїтися.

"Спочатку я ревнувала його до інших, але він завжди повертається до мене і каже, що я найкраща. У фізичному плані у нас чудові стосунки. Я дивуюся собі, дивуюся йому. <...> Нема нічого кращого. Я вдягаю сексуальну білизну. Правда, намагаюся ліфчик не знімати в ліжку, тому що у мене майже нічого не залишилося", — стверджує жінка.

Кайл зізнається, що його завжди приваблювали старші жінки (такі сексуальні вподобання також називають геронтофілією), а його перший секс стався у 18 років з 51-річною жінкою.

Нагадаємо, Як Пугачова й Галкін: пара з різницею у 34 роки показала шалене кохання.

Як повідомляв портал Знай.ua, 51-річна жінка вийшла заміж за підлітка: Пугачова і Галкін на максималках.

Також Знай.ua писав, Ведуча ICTV Юлія Зорій розповіла про весілля з віце-прем’єром: "Різниця у віці не має ніякого значення".