Популярна українська співачка Настя Каменських заінтригувала фанатів виходом нового кліпу.

Детальніше про це виконавиця розповіла на своїй сторінці в Instagram.

В останні роки, як Настя Каменських запустила успішну сольну кар'єру, співачка стала все частіше випускати в світ свої нові творіння. Один за іншим треки крутять по музичних каналах і використовують в соціальних мережах.

Відзначимо, що Каменських не збирається зупинятися: нещодавно співачка закінчила знімати черговий кліп, який, за її словами, вже скоро повинен бути в мережі. Дівчина опублікувала селфі, на якому закрила рукою рот і стоїть з об'ємною гулькою на голові. Настя була одягнена зовсім по-домашньому, що, втім, і не приховувала.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Під фото виконавиця написала, що вчора повернулася додому після напруженого робочого дня: вона була на зйомках кліпу більше 24 годин без зупинки. Каменських зазначила, що вони зняли просто неймовірний кліп і вона з нетерпінням вже чекає його готовності.

"Буде багато сюрпризів, поки ледве стримуюся, але не буду зараз розповідати всі секретики! 🙊 Але обіцяю, що я вас точно здивую!",- написала співачка.

Пост Насті Каменських в Instagram / скріншот
Пост Насті Каменських в Instagram / скріншот

Нагадаємо, що Потап відшльопав пишногруду дівчину на очах у Каменських: "Позорище".

Як повідомляв портал Знай.uа, Настя Каменських позбулася зайвого волосся і закричала від щастя: "насолоджуватися...".

Також Знай.uа писав, що Настя Каменських збирає гроші онкохворим дітям.