Відомі українські співачки Тоня і Ніна Матвієнко взяли участь у спільній фотосесії у зіркового фотографа Ростислава Ріпки.

Відповідне відео дочка народної артистки опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

Відомо, що Тоня і Ніна Матвієнко по-справжньому близькі один з одним і багато часу проводять разом. Однак, незважаючи на таку згуртованість, у зірок було дуже мало спільних фотографій, що не могло не засмучувати.

У зв'язку з цим зірковий фотограф Ростислав Ріпка вирішив запросити співачок для участі у своєму проекті "натхнення", за мотивами якого буде випущена ціла книга. Дівчата постали в ніжних образах, що нагадують стилістику Парижа 30-х років, оскільки фотосесія проводилася в стилі аркур.

Популярні новини зараз
Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

За кадром Ніна і Тоня зізналися, що такий досвід був для них неймовірним і вони раді разом побувати в одному об'єктиві. Дочка Матвієнко заявила, що на камері Ріпки вона вийшла просто "бомбічно".

Під час презентації проекту фотографа, на якій були присутні зірки, Тоня і Ніна Матвієнко вирішили заспівати в якості подяки, чим заслужили гучні оплески.

Нагадаємо, що Арсен Мірзоян розповів про труднощі, які подолав на шляху до слави, і як закрутив роман з Тонею Матвієнко.

Як повідомляв портал Знай.uа, Ніну Матвієнко позбавив пенсії режим Януковича:"я грошей не бачила".

Також Знай.uа писав, що Тоня Матвієнко в купальнику несподівано показала свої" зарослі": такого не бачив навіть Мірзоян.