Популярний український гуморист і актор Юрій Ткач поділився враженнями після поїздки в Домініканську Республіку.

Кумедний відеоролик він опублікував на своїй сторінці в Instagram.

Відомо, що нещодавно Юрій Ткач побував з родиною в Домініканській Республіці, де активно і цікаво провів відпустку. Мало не кожен день гуморист ділився з фанатами кадрами з відпочинку, з сім'єю і, звичайно ж, не забував про традиційні жарти.

Цього разу зірка "Кварталу-95" постав у ролі спокусливої брюнетки, яка енергійно танцює під власну музику. Юрій Ткач скористався спеціальним додатком, щоб замінити обличчя співачки TINI своїм і представив, ніби він сам запальна дівчина.

"Домінікана залишила відбиток", - написав гуморист під публікацією.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Фанати визнали відеоролик Ткача вельми забавним, що підтвердили в коментарях під постом. Деякі навіть пожартували, що за час відпустки Юрій так покращав і став стрункішим.

Нагадаємо, що Ткач з "Квартал 95" перетворився на пірата і здивував згубною звичкою: "Юрій, ви що?".

Як повідомляв портал Знай.uа, на Юрія Ткача з "Квартал 95" помочилася нахабна Мавпа. Гуморист виставив кумедне відео, показавши свої пригоди в Домінікані.

Також Знай.uа писав, що Юрій Ткач поділився з шанувальниками зворушливим сімейним знімком.