Українська співачка Настя Каменських розповіла фанатам про важкий день зйомок і як вона провела вільний день.

Подробиці зірка опублікувала в своїх insta-stories.

Відомо, що днем раніше Настя Каменських більше 24 годин провела на знімальному майданчику через створення нового кліпу. Виконавиця зазначила, що підготувала для фанатів щось неймовірне і вже чекає не дочекається, коли картина з'явиться в мережі.

А поки новий відеоролик проходить всі стадії монтажу, Настя Каменських показала, наскільки важко їй далася зйомка. На першій сторіс зірка постала перед камерою в пошарпаному вигляді: на ній був домашній одяг, а на голові красувалася розпатлана гулька.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Хей! Я вижила! Знімали більше доби! Не відчуваю тіла, але це буде (бомба)", - написала на фото Настя.

Вже на наступній історії Каменських заявила, що об'їлася шоколаду і тепер буде весь день проводити в горизонтальному положенні.

Виконавиця також покрасувалася перед фанатами довгими нігтями, які наростила перед зйомками. Очевидно, що їй було не дуже комфортно з таким манікюром, оскільки вона запитала у шанувальників, як можна зняти цю красу в домашніх умовах без походу до майстра.

Нагадаємо, що Потап відшльопав пишногруду дівчину на очах у Каменських: "Позорище".

Як повідомляв портал Знай.uа, Настя Каменських позбулася зайвого волосся і закричала від щастя: "насолоджуватися...".

Також Знай.uа писав, що Настя Каменських збирає гроші онкохворим дітям.