Популярна українська співачка болівійського походження Мішель Андраде, яку продюсує Потап, вже давно полюбилася українцям за красиві пісні і екзотичний образ.

Красуня часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram, і цей раз не став винятком. Так, 24-річна знаменитість виставила в популярній серед зірок шоу-бізнесу соціальній мережі TikTok спокусливе і одночасно забавне відео, примірявши стильне вбрання.

Артистка з'явилася перед камерою в міні-топі чорного кольору і джинсах із завищеною талією, доповнивши образ вузькими сонцезахисними окулярами, а також масивними срібними сережками-кільцями і намистом з різнокольоровими намистинками-сердечками.

@mishvirmish

Uupsss😁🌶

♬ pls follow me - 𝚑𝚞𝚍𝚍𝚢𝚐𝚊𝚗𝚐

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Довге волосся зірка акуратно зібрала назад, блиснувши стрункою фігурою. На першому ролику Мішель зухвало показала аудиторії середній палець, до якого пізніше додала ще й вказівний, а на другому вирішила гаряче рухати талією і сідницями, танцюючи під ритмічну музику. При цьому Андраде зізналася, що дуже рада повернутися в TikTok після затяжної перерви.

"Повернууууласссся з Тік ток 🔥 🌶

як вам танець?)"

@mishvirmish

Вернуууулассссь с тик ток🔥🌶 как вам танец?)

♬ original sound - Jennie McIntosh