Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

А нещодавно знаменитість виставила коротеньке відео, позуючи під власний хіт "Скандал", який набрав популярність всього за кілька днів. Так, на офіційному акаунті артистки з'явилося спокусливе фото Тіни, на якому та приміряла стильне вбрання: неоново-зелений облягаючий топ і латексні штани чорного кольору.

Красуня доповнила зухвалий образ ніжним нюдовим макіяжем і зачіскою "голлівудські локони", оголивши одне плече і блиснувши стрункою фігурою. Варто відзначити, що для шанувальників, які до прем'єри ролика "Скандал" звикли бачити Кароль в елегантних жіночних вбраннях, така зміна іміджу стала справжньою несподіванкою.

Також виконавиця порадувала аудиторію ще однією гарною новиною - "Скандал" вже встиг зібрати 5 мільйонів переглядів на платформі YouTube.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

"З добрим ранком ♪ "

Фолловери не пройшли повз: "нехай НАША КОРОЛЕВА ще довго радує НАС.", "З добрим ранком, Тіна Кароль прекрасна як завжди 😍", " добре❤️".