З Лівану, де влітку 2020 року, в столиці Бейрут стався масштабний вибух на складі, прийшли добрі і мотивуючі новини. Так, в одному зі спортзалів Лівану є унікальний фітнес-тренер.

Жінку звуть Нахіда Абдем, вона виглядає не старше сорока років і щодня приходить до спортзалу на роботу. Її група завжди залишається однією з найбзатребуваніших.

Насправді Нахіде нещодавно виповнилося 88 років і людям цікаво, як вона зуміла зберегти молодість. Про цю історію повідомляє видання DW в мережі Facebook.

Нахіда Абден, скріншот: Facebook
Нахіда Абден, скріншот: Facebook

Вперше Нахіда прийшла на тренування вже після 50 років, їй рекомендували помірні навантаження для підтримки форми. У перший час жінка насилу освоювала тренажери і соромилася оточуючих, проте це швидко пройшло.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нахіда захопилася тренуваннями, які допомагали їй відчувати себе бадьорішою та енергійнішою. Через кілька років вона отримала власний сертифікат тренера і почала вести свій фітнес-клас.

"Вік для мене просто число. Якби не спорт, я б навряд чи виглядала так добре", - говорить Нахіда журналістам.

Щоденні тренування і дотримання дієти дійсно можуть допомогти зберегти молодість на довгі роки.

Раніше повідомляли, риб'ячий жир для здоров'я: чому варто щодня приймати капсулу для серця, нервів і зору.

Як повідомляв Знай.uа, Пугачову перестали обожнювати навіть віддані фанати: "Шлюбний контракт з Галкіним".

Знай.uа писав, всі ми були молодими: найсоковитіші кадри Пугачової, коли Глакіна ще й у проєкті не було.