У середу, 24 лютого, погода в Україні буде кардинально різною у західних і східних регіонах.

Якщо мешканці Західної України будуть тішитися теплом та сонячною погодою, то на сході стовпчики термометрів покажуть мінусову температуру. Про це повідомила синоптик Наталія Діденко.

За прогнозами синоптика, у західних областях буде тепліше, протягом дня +7 +12 градусів, на Закарпатті та Прикарпатті місцями до +15 градусів.

У східній частині, на Лівобережжі та в південній частині вдень очікується 0 -5 градусів морозу, на сході до -7 градусів. Вночі на сході і півночі до -15 -17 градусів морозу.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

На решті території близько нуля, на півдні місцями +1 +4 градуси.

У деяких областях України очікується сніг, мокрий сніг і дощ. На крайньому заході, в східних областях, в більшості південної частини країни — без істотних опадів.

Схожі прогнози дає і Укргідрометцентр. Метеорологи кажуть, що 24 лютого найтепліше буде на Закарпатті - до +9...+11 градусів

На Західній Україні сонце лише інколи ховатиметься за хмарами, але опадів синоптики не прогнозують. Водночас через мінусові температури вночі у західних регіонах можливе замерзання дощу та мокрого снігу на переохолодженій земній поверхні. Температура повітря становитиме +7...+9 градусів. На Сході України буде хмарна та похмура погода. Хоча серйозних опадів не прогнозують. Стовпчики термометрів покажуть -5...-7 градусів.

На Півночі України вранці продовжиться нічний сніг, але ближче до середини дня він повинен закінчитися. Температура повітря становитиме лише -1...-3 градуси. На Півдні погода буде хмарною протягом всього дня. Синоптики зазначили, що сильних опадів не мало б бути. Стовпчики термометрів максимально покажуть -1...-3 градуси.

У Києві протягом усього дня буде триматися хмарна погода. Ранковий дощ зі снігом закінчиться ближче до середини дня. Більше опадів не очікується. Температура повітря у столиці становитиме 0...-2 градуси.

Нагадаємо, синоптики дали прогноз погоди в Україні на лютий 2021 року

Як повідомляв портал Знай.ua, синоптики прогнозують в Україні аномальну зиму.

Також Знай.ua писав, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.