Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість підтвердила романтичні стосунки з 37-річним актором Романом Полянським, випустивши до Дня закоханих 14 лютого спільний трек "Полотенце", а також виклавши кілька ніжних фотосесій. Так, після розлучення з російським бізнесменом Олександром Комковим через рік шлюбу виконавиця не афішувала особисте життя, але здається, зараз вона дійсно щаслива.

В інтерв'ю шоу "Зірковий шлях", куди Гросу і Полянський прийшли удвох, вони так і не сказали, чи живуть разом, проте Роман розвіяв міфи про те, що одружений - виявляється, актор розлучився, і досить давно. Познайомилася пара на зйомках кліпу-трилогії Аліни "Дико любила Вову", де артисти зіграли коханих. Також зірка зазначила, що Роман вже знайомий з її батьками.

"Аліна Гросу відповіла, які в неї стосунки з Романом Полянським ✨

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Чутки про роман співачки та актора ширяться давно.

Вперше зірки познайомилися під час зйомок кліпу @alina_grosu, де між ними вирували справжні пристрасті. Втім, тоді Аліна готувалася до гучного весілля з Олександром Комковим.

Шлюб тривав усього пів року, а розрив дався Гросу доволі складно. Дівчина зазначає — @roman_polianskiy її неабияк підтримував. Через деякий час знаменитостей всюди помічали разом. Проте від прямої відповіді, чи є між ними романтичні стосунки, ухиляються.

«Мені здається, коли дуже щось приховуєш, всі одразу це
помічають. А коли людина постійно біля тебе поряд, майже 24 на 7... Це ж очевидно», — зазначила артистка 💫"