Українська гумористка і актриса Олена Кравець запустила челендж на честь виходу українського шоу "Ліпсінк батл".

Відповідне відео зірка "Квартал 95" опублікувала в insta-stories.

Відомо, що вже наступного тижня на українських телеекранах з'явиться нове шоу "Ліпсінк батл", в якому учасники будуть перевтілюватися в знаменитостей і під фонограму виконувати їх зіркові номери. Не тільки прості глядачі, а й інші представники шоу-бізнесу, з нетерпінням чекають прем'єри і навіть самостійно влаштовують пародії на улюблені пісні.

Винятком не стала і зірка "Жіночого кварталу" Олена Кравець. Гумористка запалила в сторіс під стару, але дуже відому пісню "Вахтерам" групи Бумбокс. Дівчина натурально спародіювала виконавця пісні, відкриваючи рот в такт музиці.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Крім того, що Кравець виконала пародію, вона вирішила запустити цілий челендж, заманюючи своїх колег повторити її досвід. Вона відзначила кількох друзів під відео, яким кинула "виклик". Одним з перших відгукнувся Євген Кошовий: гуморист хоч і не встиг ще зробити пародію, але вже опублікував у себе на сторінці творчість Олени.

Сторіс Євгена Кошового / скріншот
Сторіс Євгена Кошового / скріншот

Нагадаємо, що українцям запропонували порівняти, як змінювалася Олена Кравець у різні періоди свого життя.

Як повідомляв портал Знай.uа, Кравець з "Квартал 95"показала своє найулюбленіше заняття:"Поглянь на цю красу".

Також Знай.uа писав, що Олена Кравець на Водохреща попросила у криворіжців допомоги.