На одній із фан-сторінок Софії Ротару з'явилось дивне привітання із російським святом.

У вівторок, 23 лютого, в Instagram на фан-сторінці знаменитої української співачки Софії Ротару з'явилися фото виконавиці з братами, а також єдиним сином і онуком. При цьому у коментарях до світлин стоїть привітання з російським святом 23 лютого.

"Зі святом! З 23 лютого! Щастя Вам і ніжності, і душі тепло ... Нехай у всіх все в житті буде добре", - підписали фанати фото Софії Ротару.

Кому адресовані привітання - не відомо. Чи це фанати таким чином привітали всіх рідних чоловіків співачки з російським святом, чи самі себе - залишається загадкою.

В усякому разі на світлинах зібрані всі найрідніші чоловіки Софії Ротару. На одному з фото співачка позує з сином Русланом і онуком Анатолієм. На іншому - ще зовсім юний Руслан Євдокименко. Ще на одному фото співачка позує з двома братами.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

скрін з Instagram фанатів Софії Ротару
скрін з Instagram фанатів Софії Ротару

Водночас на офіційній сторінці самої Софії Ротару ніяких згадок про російське свято немає.

Зазначимо, дата 23 лютого втратила свій статус у нашій країні. Та дехто й досі "за інерцією" святкує цей день, не знаючи історії цієї дати, та не розуміючи, чому цей день не є святом для українців.

Радянський День захисника Вітчизни досі на державному рівні відзначають у Росії.

Нині Україна живе в умовах війни з Російською Федерацією, яка напала на нашу державу та окупувала частину території. В офіційних документах ця держава чітко визначена, як країна-агресор.

Крім того, в України є свої свята подібної тематики.

Нагадаємо, офіцер ЗСУ розповів, як військових принижували під час окупації в Криму

Як повідомляв портал Знай.ua, український ресторан запросив "справжніх чоловіків" на російське 23 лютого

Також Знай.ua писав, син Ротару Євдокименко показав бабусину гордість