Один із запорізьких ресторанів потрапив у скандал через запрошення чоловіків на святкування 23 лютого.

Відповідне оголошення прес-служба ресторану опублікувала в Instagram.

Запорізький ресторан "Дім Лещинського" користується величезною популярністю серед місцевих. Однак, після недавнього випадку, співробітникам довелося видалити сторінку в Instagram.

Справа в тому, що в соцмережах з'явилося оголошення ресторану, в якому гості запрошуються на святкування 23 лютого. У пості було зазначено: "Запрошуємо справжніх чоловіків відзначити 23 лютого". У закладі пообіцяли забезпечити гостям "десант дівчат" і частування "по-армійськи". Щоб точно привернути увагу чоловіків, на обкладинці публікації розмістили чарівну дівчину у відвертому військовому вбранні.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Користувачі мережі відразу помітили недобре: мало того, що в Україні вже безліч років не відзначається 23 лютого, так ще й оголошення було написано російською мовою.

Варто нагадати, що з 16 січня в Україні все обслуговування має відбуватися виключно українською мовою. А з 2014 року в країні не святкують День захисника Вітчизни після наказу тодішнього президента Петра Порошенка.

Нагадаємо, що курорт" Буковель " не будуть повністю закривати на час посиленого карантину.

Як повідомляв портал Знай.uа, харків'янин замовив собі вечерю з доставкою додому, але коли відкрив замовлення, був неприємно здивований: їжу в буквальному сенсі спалили.

Також Знай.uа писав, що у Дніпрі співробітниця кафе відмовилася обслуговувати клієнтку українською мовою.