Концертний директор і нова кохана Віктора Павліка Катя Реп'яхова показала кадри з гендер-паті, на якій розкрила стать дитини для близьких.

Відповідне відео дівчина опублікувала на своїй сторінці в Facebook Instagram.

Відомо, що новоспечена дружина виконавця Віктора Павлика Катя Реп'яхова завагітніла. Дівчина не стала приховувати свого становища від фанатів і відразу ж поділилася в соціальних мережах радісною новиною. Тепер же, по закінченню декількох місяців, блогерка поділилася з шанувальниками ще однією новиною: у них буде хлопчик.

На новому відео Реп'яхова показала кадри з гендер-паті, яку вони з Павликом влаштували для рідних і близьких. Пара поставила посеред кімнати величезну коробку з кульками кольору гендеру і зібрали навколо своїх гостей. Ніхто до останнього не знав, якої статі буде дитина. Під публікацією Катя написала, що шестеро гостей проголосували за хлопчика і лише один за дівчинку.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Варто відзначити, що новиною про стать новонародженого Катя Реп'яхова поділилася з фанатами раніше. Дівчина опублікувала відео, на якому показала все: від походу на УЗД, до відкриття довгоочікуваної коробки разом з чоловіком. Блогерка зазначила, що не могла повірити в те, що відбувається і проревела з цього приводу з пів години.

Нагадаємо, що вагітна дружина Павлика на березі моря розповіла, як перемогла судоми.

Як повідомляв портал Знай.uа, Катерина Реп'яхова поскаржилася на сімейне життя зі співаком: "як зомбі".

Також Знай.uа писав, що Реп'яхова показала, хто подарував їй найзворушливіші 30 хвилин у житті.