З Одеси прийшли доволі тривожні новини. З'явилася інформація, що в міських катакомбах було виявлено труп чоловіка. Однак, за словами очевидців, особу людини, труп якої було виявлено, вже вдалося з'ясувати.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Telegram-каналу "Одесса как она есть"

В одеських катакомбах знайшли труп, фото: Telegram-канал "Одесса как она есть"
В одеських катакомбах знайшли труп, фото: Telegram-канал "Одесса как она есть"

"#нампишут, в катакомбах знайшли труп, в системі під бульваром Жванецького. Поруч знайшли рюкзак і бульбулятор. Upd #нампишуть, що це труп чоловіка, який зник 6 років тому в катакомбах під Нерубайськом.", - повідомляють автори в публікації.

Також до публікації автори прикріпили відео, на якому можна побачити щось прикрите ковдрою, а поруч знаходиться, швидше за все, громадянин, який і знайшов тіло.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Варто також нагадати нашим читачам, що одеські катакомби дуже небезпечне місце. Ще в 2015 році там розшукували трьох підлітків. Хлопці спустилися до катакомб і зникли. За інформацією ДСНС, 30 травня, 2015 року близько 16:00, троє підлітків 1999 року народження вирушили в катакомби в Біляївському районі, біля села Нерубайське. Відтоді їх ніхто не бачив.

Численні одеські екскурсоводи, а також місцеві жителі радять без супроводу до цих катакомб нікому не ходити, адже це дуже небезпечно. Варто погодитися, що після таких новин в цьому неможливо сумніватися.

Раніше повідомляли, у Києві на зупинці знайшли задубілий труп.

Як повідомляв Знай.uа, у Харкові чоловік похитнувся і помер біля метро.

Знай.uа писав, ревнивий чоловік відрізав голову вагітній дружині на очах у дітей.