Молитва про здоров'я шанованому християнському Святому Пантелеймону цілителю, якого Бог наділив даром зцілювати хворих людей, піклуватися про їх здоров'я, вважається однією з найсильніших. Пропонуємо нашим читачам дізнатися, як молитися Пантелеймону Цілителю за здоров'я, своє і своїх близьких.

Цілитель Пантелеймон є покровителем всіх, хто страждає і терпить муки хвороби. Люди моляться йому перед серйозною операцією, просять про зцілення, про православне диво і допомогу при найжахливіших захворюваннях.

Пантелеймон Цілител, скріншот: days.pravoslavie
Пантелеймон Цілител, скріншот: days.pravoslavie

При цьому він здатний захистити кожну людину і відвести всі хвороби в сторону. Образ святого прийнято розташовувати біля ліжка хворої людини.

Молитва за здоров'я

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

О, великий угоднику Христовий, страстотерпче і лікаре многомилостивий Пантелеймоне! Змилосердися наді мною, грішним рабом Божим (ім’я), вислухай благання і благання моє, змилостив Небесного, верховного Лікаря душ і тілес наших, Христа Бога нашого, нехай дарує нам зцілення від жорсткого гнітучого мене недугу. Прийми недостойне моління грішнійшого від усіх людей.

Відвідай мене благодатним відвідуванням твоїм. Не возгнушайся гріховних виразок моїх, помажеш їх єлеєм милості твоєї і зціли мене; та здоровий сущи душею і тілом, залишок днів моїх, за допомогою благодаті Божої, зміг провести в покаянні і догоджанні Богу, і сподоблюся восприяти благий кінець живота мого. Гей, угоднику Божий! Умоли Христа Бога, щоб дарував мені заступництвом твоїм здоров’я тіла і спасіння душі моєї. Амінь.

Молитва, фото facebook Епіфанія
Молитва, фото facebook Епіфанія

Цей священний текст є сильним джерелом життєвих сил і міцного здоров'я. Він допомагає захистити себе від хвороби і позбавити близьких від проблем зі здоров'ям.

Скористайтеся силою слова, зверненого до небес, і попросіть заступництва дивовижного Великомученика. Ця сильна молитва про здоров'я допоможе вам отримати міцне здоров'я і допоможете в цьому найдорожчим людям.

Раніше повідомляли, 100-річна прикарпатка розкрила таємницю довголіття: відганяє смерть посмішкою та гачком.

Як повідомляв Знай.uа, у Хмельницькому 100-річна ювілярка переможно посміхнулася гостям: де ваш Гітлер і Сталін?

Знай.uа писав, молитви за сина і дочку-потужний оберіг захистить дитину.