Бувають в людському житті такі речі, які як сови - не те, чим здаються. Про цей факт потрібно пам'ятати при погляді на знімок молодого нареченого з літньою нареченою. У ці холодні лютневі дні китайські користувачі мережі почали активно поширювати знімки з нібито весілля 24-річного нареченого і 85-річної нареченої.
Фотографії здатні викликати неоднозначну реакцію через різницю у віці "молодят". Про цю історію стало відомо завдяки публікації китайського видання OrientalDaily.

Історія Чжана і Танг, фото: orientaldaily
Історія Чжана і Танг, фото: orientaldaily

Однак наша порада - не варто робити поспішних висновків і вже тим більше засуджувати їх. Насправді стосунки цієї пари куди більш простіші, зворушливі та невинні. Хлопцем на фото виявився 24 — річний пожежний Чжан, а бабулею - 85-річна Танг, обидва проживають в Китаї.
За словами Чжана, жінка з 1983 року рятувала покинутих у лікарні немовлят і виходжувала їх до того моменту, поки вони не зміцніють. Після цього вона передавала їх на піклування соціальним службам або на усиновлення, а деяких і зовсім виховувала сама.

Історія Чжана і Танг, фото: orientaldaily
Історія Чжана і Танг, фото: orientaldaily

Саме таким чином хлопець і познайомився з тоді 61—річною Танг - він був одним з шести покинутих немовлят, яких жінка усиновила зі своїм чоловіком. Окрім прийомних дітей, які називали своїх опікунів бабусею і дідусем, пара також виховувала п'ять своїх власних. Таку велику сім'ю батьки ледве-ледве прогодовували за рахунок своєї пенсії і продажу овочів.

Історія Чжана і Танг, фото: orientaldaily
Історія Чжана і Танг, фото: orientaldaily

У 2001 році про ситуацію Танг дізналися в місцевому пожежному відділенні, представники якого вирішили допомогти її родині і взялися за фінансування освіти Чжана і його сестри. Хлопець отримував допомогу пожежників аж до закінчення школи в 2016 році, після чого він вирішив поповнити ряди тих, хто допомагав йому.
Робота в сфері порятунку виявилася досить важкою, але, за словами Чжана, він не шкодує про свій вибір, адже завжди хотів допомагати іншим. Бабуся подарувала мені друге життя, а пожежники, які допомагали мені, - третє, - пояснив він.
Незважаючи на свою швидко розвивається кар'єру і завантаженість, Чжан не забув про свою рятівницю і приділяв їй стільки часу, скільки йому дозволяла робота. Щоб як слід віддячити стареньку, він навіть приготував для неї невеликий сюрприз в травні 2020 року.
Чжан пам'ятав, що через турботу про свою сім'ю Танг ніколи в житті не одягала весільної сукні, та й в принципі мало часу могла приділяти собі і своїм бажанням. Щоб виправити ситуацію і дати рятівникам надолужити згаяне, хлопець влаштував для неї і її чоловіка весільну фотосесію.
На жаль, в день зйомок дідусь Чжана не зміг приїхати через погане самопочуття, тому місце новоспеченого чоловіка Танг зайняв сам хлопець. Саме таким чином і з'явилися на світ ті самі знімки.

Історія Чжана і Танг, фото: orientaldaily
Історія Чжана і Танг, фото: orientaldaily

Хоча фотозйомка пройшла не так, як запланував пожежний, обидва учасники залишилися задоволені результатами, які подарували їм хороші фото і приємні спогади. Історія Чжана і Танг здатна не тільки приємно зігріти серце, але і навчити не вірити всьому, що ми бачимо.