Активіст, юрист і правозахисник Роман Корсун, який також є засновником групи Facebook" БАТЬКИ SOS " розповів, що поспілкувався з кіберполіцією щодо груп смерті.

"поки не встановлено причинно-наслідкового зв'язку між самогубствами, нещасними випадками та діяльністю так званих суїцидальних груп/груп смерті. Немає підтвердження якогось кураторства або психологічного примусу, що призвело до загибелі дітей. Без паніки, будь ласка. Кожен випадок має власні унікальні трагічні причини. Приділяйте більше уваги дітям", - стверджує він.

Активіст зазначив, що заборона всього і всюди не призведе ні до чого хорошого і призведе тільки до появи нових соціальних мереж, відповідних груп та іншого.

" Результат такий же, як гасити вогонь бензином. Важливо! Групи смерті / суїцидальні групи є, але вони неактивні. Навчайте дітей кібербезпеки. Інтернет - це та сама вулиця. Ми ж вчимо дітей, як поводитися на вулиці. Варто навчити, як поводитися в Інтернеті. Найближчим часом чекаємо Прес-реліз від кіберполіції щодо подій останніх днів. P. S. Якщо у вас буде яка-небудь інформація щодо активізації груп смерті / суїцидальних груп і спроб залучення до них дітей, повідомляйте, будь ласка, кіберполіцію і БАТЬКИ SOS", - закликає він.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Раніше повідомляли, мама поскаржилася на безглузді заборони в школі, батьки навіть перевірити не можуть.

Як повідомляв Знай.uа, Київська вчителька влаштувала істерику учням, батьки не вірять вухам: "Свині!".

Знай.uа писав, в українській школі хлопчиків змушують возитися з викрійкою-сам Крістіан Діор такого не бачив.