У Луганській області двоє військових врятували життя людині, яка застрягла в палаючому будинку.

Про подробиці події розповідає прес-служба ООС в Facebook.

Повідомляється, що інцидент стався в селі Боброве, Луганська область. Військовослужбовці одного з підрозділів ОТУ "Північ" близько полудня помітили дим над однією з осель у вказаному селищі. Хлопці відразу ж викликали пожежників, а поки ті їхали, самі побігли на допомогу.

Сержант Іван сповістив про лихо сусідів, а лейтенант Владислав оперативно відключив електроенергію. Тоді військовослужбовці почали гасити пожежу підручними засобами. Одна з сусідок, яка опинилася поруч, повідомила, що всередині будівлі знаходиться людина з фізичними вадами.

Один з офіцерів кинувся в будівлю, де серед диму зміг відшукати чоловіка і витягнути його на свіже повітря. Він отримав незначні опіки рук та обличчя.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Пожежники прибули приблизно через 20 хвилин і успішно загасили загоряння. Як з'ясувалося, причиною пожежі стало елементарне нехтування правилами безпеки під час використання пічного опалення.

В ОТУ "Північ" планують нагородити військовослужбовців, які ризикнули життям, заради порятунку людини.

Нагадаємо, що фельдшер-герой проніс хворого на руках через 2 кілометри снігових завалів: "головне - це життя".

Як повідомляв портал Знай.иа, пес допоміг вижити туристу, який близько семи діб провів в Альпах зі зламаною ногою.

Також Знай.иа писав, що чоловік зайшов у квартиру і зник на місяць: родичі підозрювали чорну магію.