У Росії чоловік штовхнув ногою літню людину з тростиною, яка заважала йому пройти в магазин.

Про подробиці події пишуть росЗМІ.

Повідомляється, що інцидент стався в російському місті Кіров. В один із салонів зв'язку зайшов 52-річний чоловік у темних окулярах і з тростиною. За словами співробітника салону, він погано розмовляв і погано бачив, а прийшов, щоб підключити сім-карту. Поки йому оформляли всі документи, він вийшов покурити.

Трохи пізніше продавець почув шум за вхідними дверима: як виявилося, літній чоловік намагався акуратно спуститися по сходах, чим завадив чоловікові і жінці, що заходили всередину. Недовго думаючи 33-річний відвідувач штовхнув слабозорого ногою в спину, а коли той впав просто обійшов його і зайшов в магазин.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Коли кіровчанин повернувся в салон, то спробував помститися своєму кривдникові, вдаривши його тростиною. Однак, чоловікові вдалося ухилитися і швидко втікти з салону разом зі своєю супутницею.

"Посадив людину на стілець, побачив у нього слід від черевика. Подивився по відеокамерам і побачив, що дійсно його штовхнули в спину. Він розплакався, посидів хвилин 10, відпочив і вийшов", - розповів співробітник салону зв'язку.

Пізніше стало відомо, що поліція знайшла кривдника і затримала його. За фактом події правоохоронці порушили справу за статтею "побої". Чоловік визнав свою провину і кається.

Салон зв'язку / скріншот з відео
Салон зв'язку / скріншот з відео

Нагадаємо, що у Російській Федерації чоловік убив 9-річну дівчинку, батько якої занадто голосно робив ремонт.

Як повідомляв портал Знай.uа, Франківська лікарня грюкнула дверима перед носом у городян.

Також Знай.uа писав, що у Хмельницькому осатанілий маршрутник вліпив жінці запотиличник :" по шиї оленепасу".