Українська співачка Аліна Гросу похвалилася творчістю фанатів на її нову пісню "Полотенце"

Відповідний ролик виконавиця опублікувала в insta-stories.

Аліна Гросу перебувала на піку популярності ще в юності, однак і зараз співачка не здає позицій. Вона радує фанатів новими композиціями і підігріває мережу чутками про своє особисте життя. Наприклад, нещодавно стало відомо про її перший роман після розлучення: Гросу зав'язала стосунки з актором Романом Полянським.

З ним же виконавиця випустила новий трек "Полотенце", який вже активно розійшовся по мережі. Фанати знімають ролики в TikTok під її пісню, а співачка в свою чергу показує їх своїм підписникам в Instagram.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Цього разу Аліна Гросу показала ролик однієї дівчинки, яка станцювала під її трек. Автор відео написала наступне: "Коли твій хлопець служить, а тобі намагаються навішати всяку лапшу... Я: Плювати на все, що нам говорять. Я ж люблю тебе".

Нагадаємо, що Аліна Гросу підтвердила романтичні стосунки з 37-річним актором Романом Полянським, випустивши до Дня Закоханих 14 лютого спільний трек "Полотенце". Арстисти дали відверте інтерв'ю.

Як повідомляв портал Знай.иа, "оновлену" Аліну Гросу переплутали з Тіною Кароль: "гаряча, хоч яєчню смаж". Співачка з'явилася перед шанувальниками в абсолютно новому образі.

Також Знай.иа писав, що Аліна Гросу з немовлям на руках поніжилася в обіймах Романа Полянського.