Відома українська співачка і продюсерка Наталія Могилевська, яка сидить у тренерському кріслі проекту "Кварталу 95" – "Ліга Сміху", часто ділиться з мільйонною армією шанувальників фото і відео зі свого життя в Instagram.

Нещодавно 45-річна виконавиця хітів "Білий літак" і "Натусик" опубліковала красиве фото, на якому позує в жіночній сукні бежевого кольору і туфлях на високих підборах. Образ співачка доповнила великими сережками і металевим браслетом.

У підписі до фотографії Наталя заговорила з фанатами на тему зрад, злодійства та підлостей. Артистці стало цікаво, чи багато людей зустрічалося її підписникам, які роблять неприємні вчинки, а їм це сходить з рук.

"Чи багато ви зустрічали людей, які роблять неприємні вчинки, а їм це сходить з рук і на їх житті, це ніяк не відбивається? Чи зустрічаєте ви такі випадки? Чи вважаєте ви, що якщо ніхто не побачив і не дізнався проступок (про зради, злодійство, підлості), то можна вважати, що зійшло з рук? Або все таки за все доведеться платити?" - розмірковує Могилевська.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Наталя Могилевська, фото з Instagram

Нагадаємо, Наталя Могилевська розповіла про свою проблему: "Просто не можу дихати!"

Як повідомляв портал Знай.uа, Наталя Могилевська поділилася рецептом улюбленого сніданку.

Також портал Знай.uа писав, що Могилевська налякала українців змінами, майже як Пугачова: "У вас перука?"