Світлана Лобода накинулась з обіймами на відомого коміка Олександра Гудкова.

Російський комік, телеведучий, актор, шоумен і сценарист Олександр Гудков 24 лютого відсвяткував 38-й свій день народження.

Світлана Лобода привітала коміка з "днюхою", розмітивши спільні фото у своїх Insta Stories.

На них Лобода з перукою на голові та яскравим макіяжем обіймає Гудкова, стоячи за його спиною. Вона одягнена в сукню без рукавів, а на руках - довгі шкіряні рукавички.

Це образ Лободи із її провокаційного кліпу "Boom Boom", який вона зняла разом із Олександром Гудковим минулого року.

Популярні новини зараз
Комунальники зробили попередження для всіх, хто має лічильники: переплати не уникнути Українцям остаточно випатрають гаманці: в уряді вигадали нові податки Олена Бюн розповіла, хто насправді замовив убивство Ірини Фаріон За таке влітку ще не платили: сюрпризи в платіжках дедалі незвичніші
Показати ще

"З днем народження, дорогий", - прокоментувала знімки співачка.

Нагадаємо, у серпні минулого року Лобода і Гудков зняли кліп "Boom Boom" з Pharaoh, Собчак, Варнавою, Міногаровою та іншими російськими зірками.

Кліп було знято в кращих традиціях фемінізму: дівчата танцюють перед суддями - сексуально стурбованими чоловіками, ті виставляють оцінки, вирішуючи їх важку жіночу долю. Але в кінці дівчата беруть над ними гору - завдяки своєму розуму і привабливості, вони міняються з чоловіками місцями. Креативним продюсером відео виступив Олександр Гудков.

Світлана Лобода у кліпі Boom Boom
Світлана Лобода у кліпі Boom Boom

Нагадаємо, Лобода довела до сліз маленьку дівчинку на шоу "Голос".

Як повідомляв портал Знай.ua, автор гучного кліпу Лободи комік Гудков перевернув ЗІЛ з тоннами кавунів

Також Знай.ua писав, російський комік Олександр Гудков і український співак Іван Дорн вперше стануть ведучими "Орел і решка"