Світлана Лобода накинулась з обіймами на відомого коміка Олександра Гудкова.

Російський комік, телеведучий, актор, шоумен і сценарист Олександр Гудков 24 лютого відсвяткував 38-й свій день народження.

Світлана Лобода привітала коміка з "днюхою", розмітивши спільні фото у своїх Insta Stories.

На них Лобода з перукою на голові та яскравим макіяжем обіймає Гудкова, стоячи за його спиною. Вона одягнена в сукню без рукавів, а на руках - довгі шкіряні рукавички.

Це образ Лободи із її провокаційного кліпу "Boom Boom", який вона зняла разом із Олександром Гудковим минулого року.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

"З днем народження, дорогий", - прокоментувала знімки співачка.

Нагадаємо, у серпні минулого року Лобода і Гудков зняли кліп "Boom Boom" з Pharaoh, Собчак, Варнавою, Міногаровою та іншими російськими зірками.

Кліп було знято в кращих традиціях фемінізму: дівчата танцюють перед суддями - сексуально стурбованими чоловіками, ті виставляють оцінки, вирішуючи їх важку жіночу долю. Але в кінці дівчата беруть над ними гору - завдяки своєму розуму і привабливості, вони міняються з чоловіками місцями. Креативним продюсером відео виступив Олександр Гудков.

Світлана Лобода у кліпі Boom Boom
Світлана Лобода у кліпі Boom Boom

Нагадаємо, Лобода довела до сліз маленьку дівчинку на шоу "Голос".

Як повідомляв портал Знай.ua, автор гучного кліпу Лободи комік Гудков перевернув ЗІЛ з тоннами кавунів

Також Знай.ua писав, російський комік Олександр Гудков і український співак Іван Дорн вперше стануть ведучими "Орел і решка"