26 січня стало відомо про те, що новими ведучими популярного тревел-шоу "Орел і решка" будуть двоє чоловіків: російський комік Олександр Гудков і український співак Іван Дорн.

Про це написала прес-служба телеканалу "П'ятниця!" у соцмережі Facebook.

"Це не сон! Саша Гудков та Іван Дорн – нові ведучі "Орла і решки", - сказано в публікації.

Іван Дорн і Саша Гудков, фото facebook.com/friday.ru
Іван Дорн і Саша Гудков, фото facebook.com/friday.ru

Варто уточнити, що в цьому році шоу відзначає 10 років, тому Гудков і Дорн стануть ведучими ювілейного сезону "Орла і решки". Перший випуск покажуть глядачам вже 15 лютого.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

скріншот поста facebook.com/friday.ru

До речі, в минулих сезонах проекту на роль ведучих зазвичай вибирали чоловіка і жінку або двох жінок, в окремих випадках ведучі змінювалися під час сезону. З жовтня 2020 року по лютий 2021 виходить 25 сезон проекту, який отримав назву "Дівчата". У ньому знімаються блогерка Анастасія Івлєєва та її подруга Юлія Коваль.

За сюжетом шоу обидва ведучих опиняються в місті в якості туристів. За допомогою жереба визначається, хто з них повинен прожити вихідні на 100 доларів, а хто зможе витрачати необмежені кошти на "золотій банківській картці".

Нагадаємо, Позитив з "Время и Стекло" і Мішель Андраде стануть новими ведучими "Орла і решки": "2021-й лише почався".

Як повідомляв портал Знай.uа, телеведуча Леся Нікітюк здивувала архівами з "Орла і Решки": "Він к*кав, фотошопом почистили".

Також портал Знай.uа писав, що Настя Івлєєва з "Орел і Решка" показала найпотужніше місце сили на планеті: "Виконає будь-яке бажання".