Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила в свої Сторіс кілька спокусливих роликів, приміряючи пікантне вбрання для шоу "Ліпсінк батл" на телеканалі "1+1", ведучою якого стала разом з репером і родюсером Потапом. Так, артистка з'явилася перед дзеркалом в довгій незвичайній сукні з молочним верхом і спідницею гірчичного кольору, а також розрізом на талії.

Довге світле волосся красуня акуратно зібрала на одну сторону, позуючи з мінімумом макіяжу на обличчі. При цьому Тіна блиснула стрункою фігурою, над якою наполегливо працює, особливо тонкою талією. Також Кароль показала вже завершений образ із золотими аксесуарами у вигляді сережок і зачіскою у вигляді високого хвоста.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Тіна Кароль, instagram.com/stories/tina_karol

Варто відзначити, що в шоу "Ліпсінк батл" 36 зірок українського шоу-бізнесу будуть підкорювати українців своїми пародіями. У проекті вже погодилися взяти участь танцюрист Євген Кот, ведуча Маша Єфросиніна, прима-балерина Катерина Кухар, співак Павло Зібров, актриса Ксенія Мішина, шоумен Іраклі Макацарія.