Відома українська співачка, солістка групи "НеАнгели" Слава Камінська поділилася з фоловерами в Instagram новим знімком.

Знаменитість порадувала аудиторію архівним спокусливим кадром, зробленим в затишній обстановці. Так, артистка приміряла лише спідню білизну червоно-чорного кольору, недбало накинувши поверх білу сорочку-оверсайз. Красуня засвітила струнку фігуру за якою наполегливо стежить, а також пишні груди, доповнивши жіночний образ вечірнім макіяжем з акцентом на очах і розпустивши "фірмове" руде волосся.

Зірка раптово поцікавилася у численних прихильниць, чи беруть вони трубку якщо їм дзвонить вночі колишній коханий. Варто відмітити, що що Слава і Едгар Камінські офіційно розлучилися 1 липня 2019 року після 5 років шлюбу, пара виховує двох дітей - Леона і Лауру.

"Дівчатка, а ви берете трубку, коли колишні дзвонять вам серед ночі?"

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Фолловери не пройшли повз: "а вечорами Адам-надзвонював своїм старим ребрам)", "здається час дзвонити колишнім і питати , якого вони мені не дзвонять серед ночі😂", " ні! Мені чоловік не дозволяє 🥴", " якщо дзвонить ваш чоловік)) звичайно беріть. У вас такі прекрасні дітки. І ви прекрасний чоловічок, якщо ви з чоловіком будете разом, це буде просто прекрасно.Ви гідні щастя,))) простого жіночого щастя.".