Популярний український співак, чоловік доньки Ніни Матвієнко Тоні Арсен Мірзоян продовжує радувати своїх шанувальників новими знімками в соціальних мережах. Відомо, що зараз Арсен разом з дружиною відпочиває на курорті Буковель - вже є цікаві кадри.

Так, Арсен Мірзоян вирішив не марнувати часу даремно і придумав вельми оригінальну позу для ефектного кадру. Про це стало відомо завдяки новій публікації Арсена Мірзояна в мережі Instagram.

Публікація Арсена Мірзояна, скріншот: Instagram
Публікація Арсена Мірзояна, скріншот: Instagram

"Вверх і вгору. @tonya_matvienko #арсенмірзоян #up #snow", - підписав публікацію Арсен Мірзоян, додавши кілька тегів.

З підпису до публікації можна зрозуміти, що Арсен готується до нових висот, долаючи дефіцит креативу цікавими думками та ідеями. На опублікованому фотографії прекрасно все - від поз до пейзажу. Видно, що Арсен і Тоня зробили невидиму драбинку, неначе натякаючи, що все ще попереду і вони тільки зібралися в дорогу.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Також варто зазначити, що публікація зібрала трохи більше сотні лайків, але це тільки поки. Також можна помітити і один цікавий коментар: "Ого, круте фото! Як?". Шанувальники намагаються з'ясувати, як Арсену Мірзояну вдалося зробити такий кадр. Можна припустити, що це фотошоп, але знаючи велику любов співака до спорту, ми здогадуємося, що йому довелося знатно пострибати.

Раніше повідомляли, Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко показали спекотне кохання у засніженому Буковелі.

Як повідомляв Знай.uа, Арсен Мірзоян накинувся на солодкі булочки: поки Тоня Матвієнко не бачить.

Знай.uа писав, Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко "втекли" від дітей з тещею в таємний рай для закоханих: "Моя Вишенька".