Відомий український співак Святослав Вакарчук, схоже, що не сильно засмучується через відхід з політичної сцени. Незабаром музикант повинен презентувати новий музичний проект "Оранжерея".

Однак Святослав не забуває радувати своїх шанувальників і в соціальних мережах. Нещодавно співак опублікував майже історичне фото з двома зірками спорту - першою ракеткою України Еліною Світоліною та Сергієм Стаховським.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Святослава Вакарчука в мережі Instagram.

Публікація Святослава Вакарчука, скріншот: Instagram
Публікація Святослава Вакарчука, скріншот: Instagram

"Поруч з людьми, якими є за що пишатися", - коротко і влучно підписав публікацію Святослав Вакарчук.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

На свіжому кадрі можна помітити, що Святослав Вакарчук хотів зробити цікаве селфі і це у нього вийшло. Попозувати погодилися відомі українські спортсмени, тенісисти Еліна Світоліна та Сергій Стаховський. Віддані шанувальники Вакарчука почали активно коментувати публікацію і ставити лайки.

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

А ось щодо проєкту "Оранжерея" - разом з музикантами Вакарчук вперше зіграє наживо кілька пісень. Це стане початком знайомства з проєктом, який Вакарчук нещодавно анонсував у соцмережах і випустив перший його кліп. Участь у створенні оранжереї взяли четверо музикантів ОЕ - Святослав Вакарчук (Автор), Мілош Єліч, Денис Дудко, Денис Глінін і ще двоє запрошених музикантів.

Раніше повідомляли, Отця Святослава Вакарчука увічнили у Львівському університеті: "Це велика честь".

Як повідомляв Знай.uа, протеже Вакарчука Соловій перейнялася школярами в селах: відстають на два роки.

Знай.uа писав, Святослав Вакарчук здивував архівним фото з покійним Кузьмою Скрябіним: "Подумала - Цой".