Сьогодні, 25 лютого 2021 року, в Харкові на території протезного заводу на вулиці Панасівській горить будівля.

Вогнем охоплено понад 700 квадратних метрів. 12 відділень рятувальників на автоцистернах, 3 автодрабини і штаб пожежогасіння вже виїхали на місце пожежі. Інформація про подію надійшла о 17:01. Відомо, що горить складське приміщення.

"На місці працює оперативна група ДСНС. Встановлюється, кому належить склад і чи є всередині працівники", - повідомив представник ГУ ДСНС України в Харківській області Ігор Лупандін.

До 18:10 вогонь вдалося успішно локалізувати. За попередньою інформацією-горів склад тканин на протезному заводі. Зараз відсутня будь-яка інформація про постраждалих або загиблих внаслідок пожежі.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Причини виникнення пожежі поки залишаються невідомими, в ДСНС офіційно про пожежу не повідомляють.

Нагадаємо, київському блогеру спалили "колеса", винні попалися на гарячому: "Мамкин палій". Повідомляється, що підпал стався вночі – вогнем пошкоджена передня частина машини і салон.

Як повідомляв "Знай.ua", на Львівщині пекельний вогонь охопив будинок, врятувалися не всі. Варто зазначити, що у вогонь знищив дах, перекриття, стіни та речі домашнього вжитку. Зараз фахівці встановлюють всі причини і обставини події, ведеться слідство.

Знай.ua писав, біля перекинутого поїзда з нафтою тривають вибухи, мешканців негайно евакуюють. Жителів будинків поблизу евакуювали співробітники правоохоронних органів.