Олена Омович поділилась черговим відвертим кадром та показала, за чим сумує.

Популярну київську модель Олену Омович в мережі охрестили "українською Кардашьян". Вона відома як б'юті-блогер, що зробила серію пластичних операцій, змінивши форму носа, збільшивши губи, груди та сідниці.

Омович обожнює епатувати публіку відвертими фото. Майже під кожним її знімком в соцмережах пишуть критичні коментарі, однак при цьому модель зібрала у своєму Instagram мільйонну аудиторію, якій не втомлюється щодня показувати своє тіло.

Цього разу Олена Омович виставила фото, на якому позувала у крихітному чорному бікіні, яке практично нічого не прикривало.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Модель стоїть з горнятком у руці на відкритій терасі з виглядом на море. Повернута в пів оберту до камери, Олена продемонструвала всі вигини свого тіла.

"Сумую за цим видом", - підписала фото Омович.

Олена Омович, фото: Instagram
Олена Омович, фото: Instagram

Однак, і цього разу серед компліментів була велика ложка дьогтю з критикою.

"Дупа клас ", "По дупі шльопали вже?", "Силікону в тобі більше ніж ти важиш", "Це тепер раз на тиждень будите викладати фото з моря і нити?", - коментують фоловери.

Нагадаємо, в мережі показали українську Кардашьян Омович до пластики

Як повідомляв портал Знай.ua, Омович налякала "кінською" усмішкою

Також Знай.ua писав, Омович прикинулась Шамаханською царицею, але щось пішло не так - українська Кардашьян нарвалась на шквал критики