Президент України Володимир Зеленський у себе на сторінці в Instagram поділився новиною про "неперевершений" проект в Українському домі, який присвячений усіма відомій українській поетесі Лесі Українці.

Сьогодні, 25 лютого 2021 року, в Україні святкується 150-річчя від Дня народження письменниці.

"Леся Українка: 150 імен" – неперевершений проект в Українському домі, що робить геніальну особистість ще ближчою і ще ріднішою. Рекомендую відвідати всім киянам і гостям міста", - написав Володимир Зеленський у підписі до публікації.

Володимир Зеленський, скріншот: Instagram
Володимир Зеленський, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Помийму є проблеми по важливіше в нашій країні", "Поверніть Януковича❤️😍 😍", "Балабол", "Тримайтеся, Президенте, не здавайтеся. Все вдасться. Ви сильний і гідна людина. Бережіть здоров'я", "А інших важливих тем немає?", "В країні п*здець, а йому Леся Українка, в труні перекинулася вже 100 разів вона там", "#волюстерненку #волюантоненко активістів легко посадити, а проросійських політиків і колаборантів немає?", "Хрипке розчарування😮", - написали користувачі в коментарях.

Коментарі, скріншот: Instagram (Зеленський)
Коментарі, скріншот: Instagram (Зеленський)

Нагадаємо, Зеленський несподівано позбавив українців голосу. Зеленський позначив основні напрямки розвитку, а також будівництва інфраструктури для перетворення держави в країну, комфортну для людей.

Як повідомляв "Знай.ua", Зеленський ось-ось затвердить нові штрафи для водіїв - скільки заплатять порушники

Знай.ua писав, Зеленський забрав у Росії повітряний простір України