Студія Animagrad опублікувала офіційний тизер-трейлер мультфільму "Мавка. Лісова пісня", який вийде в прокат у 2022 році.

Анімаційна стрічка в жанрі комедійного фентезі заснована на драмі-феєрії Лесі Українки "Лісова пісня". Вихід нового тизера приурочений до 150-річного ювілею поетеси.

За сюжетом, Мавка охороняє ліс і допомагає його жителям. Вона зустрічає молодого музиканта Лукаша і закохується в нього. Мавці доведеться пройти через безліч перешкод, а також зіткнутися з могутньою Акулиною, яка будує лісопилку і намагається дістатися до серця лісу.

Студія працювала над пластикою і рухами Мавки у співпраці з балериною Катериною Кухар. Крім того, в рамках екологічної місії проекту Animagrad об'єднала зусилля зі Всесвітнім фондом природи WWF-Україна заради порятунку зникаючих видів тварин.

Популярні новини зараз
Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Кого не мобілізують до армії: перелік професій Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Зазначимо, що перший тизер "Мавки" вийшов більше трьох років тому. У новому відео сильно змінилася анімація.

"Мавка. Лісова пісня" стане другим повнометражним мультфільмом студії. У 2018-му Animagrad випустила 3D-анімацію "Викрадена принцеса: Руслан і Людмила".

Нагадаємо, Ольга Сумська на кілька хвилин стала Лесею Українкою.

Як повідомляв портал Знай.uа, Людмила Барбір перетворилася на Лесю Українку під зворушливі акорди.

Також портал Знай.uа писав, що Єпіфаній назвав найкращий подарунок Лесі Українці до річниці.