Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз будує кар'єру в Росії, активно веде сторінку в Instagram, де часто радує численних шанувальників новими постами.

А нещодавно знаменитість виставила коротеньке відео, повідомивши фанатам довгоочікувану радісну новину - відбулася прем'єра нової пісні Кароліни "Наполовину", яку вже можна прослухати на багатьох музичних майданчиках.

Так, артистка з'явилася перед аудиторією в незвичайному для себе образі - облягаючій вечірній сукні тілесного кольору з розрізом на нозі і незвично короткою стрижкою, в той час як раніше Ані обирала каре і навіть нарощувала довге волосся для різних зйомок і заходів. Елегантний образ красуня доповнила макіяжем з акцентом на очах, а також блиснула стрункою фігурою, над якою наполегливо працює.

Зірка зізналася, що композиція стала для неї особливою, адже розповідає про сильну дівчину, яка пройшла через помилки і розчарування, але змогла залишитися доброю і світлою.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"Мої любі!

Довгоочікуваний ліричний сингл "НАПОЛОВИНУ" вже доступний на всіх цифрових платформах...
Це особлива для мене пісня про сильну, вольову особистість, яка пройшла через помилки і розчарування, але, тим не менш, змогла зберегти в собі світло.

Нехай у Вашому житті завжди перемагає взаємна щира любов☺️"