Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

Нещодавно на офіційному фан-акаунті знаменитості з'явився незвичайний фото-колаж, де Тіна і популярна американська блогерка і модель Ханна Стокінг приміряли однакові вбрання - чорні облягаючі комбінезони українського бренду TTSWTRS.
До слова, Кароль використовувала дане вбрання в кліпі на пісню "Скандал", яка буквально за кілька днів стала справжнім хітом і зібрала мільйони переглядів на платформі YouTube. У аудиторії зірки цікавилися, кому ж більше личить спокусливий образ.

"#СКАНДАЛьна #модна битва Tina Karol VS Hannah Stocking @hannahstocking

На кому костюм від @ttswtrs сидить краще?)

Хто крутіше?🔥❤"

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Фолловери не пройшли повз: "Тіна❤️", " Блін, я цей костюм вже бачила на Maruv та Вінці Брєжнєвій. Він, виявляється, такий популярний", " Маразм, де індивідуальність?", "На білій королеві😍 👑 👑 👑 👍"," по позі Тіни взагалі не зрозуміло, як на ній костюм сидить", "Тіна🙌без сумнівів найкраща і загадкова😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍".

Нагадаємо, господиня Тіна Кароль "осоромилася" на кухні, забалакалася і приготувала туфлю

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що скромниця Тіна Кароль прибрала волосся і вперше засвітила зухвале тату