Українські музиканти Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко відпочивають у Карпатах і катаються на лижах, але те, що постало перед їх оком, краще пасує топічному пляжу — зірки побачили, як молоді дівчата світять своїми сідницями просто неба.

Відповідне сторіз було розміщене на сторінці Матвієнко у соціальній мережі Інстаграм.

На записі донька народної артистки наводить об'єктив смартфона на дівчат, які переодягаються, і наближує камеру до них. Троє молодих жінок стоять спиною до "оператора", на двох з них нема штанів, завдяки чому можна побачити їхні труси — особливо добре видно яскраво-рожеві, а їх власниця лише наочніше їх показує, нагинаючися до взуття.

"Мужики галопом падають від такого видовища. Я не знаю, навіщо я це знімаю, але для мене все це дуже дивно. І отак всі сидять і дивляться на оце все", — чутно голос Матвієнко, яка коментує ситуацію.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Може здатися й справді дивним, що молода весела жінка так суворо поставилася до дівчат і навіть "покарала" їх, виставивши відео в інтернет — можливо, гостроту дружини Мірзояна все ж можна пояснити й ревнощами.

Нагадаємо, Мірзоян і Тоня Матвієнко везуть бійцям на фронт тонни олів'є.

Як повідомляв Знай.uа, Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко: історія кохання пари, якою захоплюється вся Україна.