Українська телеведуча Катерина Осадча, як і величезна кількість зірок з усієї України та навіть її межами, доволі гучно відсвяткувала 150-річний ювілей з дня народження української письменниці та громадсько-політичної діячки Лесі Українки і навіть приміряла її образ. Однак вийшов він більш схожим на колишній імідж політикині Юлії Тимошенко.

Світлиною з виставки до ювілею майстрині пера Осадча поділилася на своїй сторінці у соціальній мережі "Інстаграм", там само вказали і на її несподівану подобу.

Катерина Осадча, фото Інстаграм
Катерина Осадча, фото Інстаграм

"Однозначно Леся Українка була б клієнткою бренду @lake_studio. Виставка «Леся Українка 150 імен» в Українському домі, наступні два тижні відкрита, сходіть, там багато цікавого" — написала Осадча на своїй сторінці.

На фото Осадча якраз позує в інтер'єрі виставки на фоні одного з експонатів. На ній яскраво-червоне пальто, а на голові - золота коса-прикаса, яка й привернула на себе увагу.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадаємо, Катя Осадча показала кадри з дня народження молодшого сина

Як повідомляв портал Знай.ua, Катя Осадча зачарувала спокусливим вбранням

Також Знай.ua писав, Юрій Горбунов привітав Катю Осадчу з Міжнародним днем обіймів, обмінявшись з нею "енергіями". Він пообіцяв "не задушити" кохану жінку.