Колишній тренер збірної Сполучених Штатів Америки з гімнастики на Олімпійських іграх 2012 року Джон Геддерт наклав на себе руки вчора, 25 лютого 2021 року.

Це сталося через кілька годин після пред'явлення йому 24 пункти звинувачення за кримінальними статтями в сексуальному насильстві і human trafficking - торгівлі людей. 63-річний тренер "використовував примус, залякування, фізичну силу і загрози", щоб змусити спортсменок домогтися бажаного. Його звинувачували у брехні слідчим ще в 2016 році в ході розслідування звинувачень у гучній справі спортивного лікаря Нассара, який теж працював зі збірною США з гімнастики і був засуджений до 60 років за зберігання дитячої порнографії.

Джон Геддерт, скріншот: Youtube
Джон Геддерт, скріншот: Youtube

Згодом прокурор Мігічана, після смерті Джона Геддерта, назвав подію "трагічним кінцем трагічної історії для всіх її учасників". Він уточнив, що тіло тренера було знайдено пізно ввечері після пред'явлення звинувачення.

"Він знущався над маленькими дівчатами, включаючи мене, більше 30 років і зміг обдурити правосуддя", - заявила спортсменка Сара Кляйн, заявляючи, що самогубство Геддерта є нічим іншим, крім як спробою піти від відплати.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нагадаємо, на Тернопільщині військовий ледь не наробив біди: поліція витягувала з петлі напівживого

Як повідомляв "Знай.ua", у Львові чоловік випав з 14-го поверху під істеричні крики перехожий

Знай.ua писав, прийшов на зустріч з гранатою в руках: українець розніс людей посеред вулиці