Донька народної артистки України Ніни Матвієнко Антоніна любить ділитися зі своєю багатотисячною армією шанувальників красивими фото та відео в соцмережі Instagram.

Як відомо, зараз Тоня відпочиває з чоловіком, співаком Арсеном Мірзояном на популярному гірськолижному курорті в Буковелі, де вони розважаються з друзями і катаються на лижах.

На одному з останніх опублікованих кадрах 38-річної артистки в Insta Stories вона зображена з Мірзояном на сніговій горі біля підйомника.

Зіркове подружжя вирішило зробити кумедне селфі в гірськолижних костюмах. Матвієнко прикриває обличчя руками, мабуть, не бажаючи фотографуватися без макіяжу. А її чоловік посміхається і однією рукою обіймає Тоню.

Варто зазначити, що знімок вийшов дуже милим і зворушливим. Напевне, пара добре продить час в українських Карпатах.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян у Буковелі, скріншот з Insta Stories

Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян у Буковелі, скріншот з Insta Stories

Раніше ми писали про те, що Арсен Мірзоян показав Тоню Матвієнко з пікантного ракурсу: "Моя вишенька на торті".

Нагадаємо, Тоня Матвієнко показала "залізний зад" Арсена Мірзояна: міцний горішок.

Як повідомляв портал Знай.uа, Арсен Мірзоян спустив Тоню Матвієнко з гори в "червоній зоні".

Також портал Знай.uа писав, що Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко показали гаряче кохання у засніженому Буковелі. Співак показав у соцмережі нове фото з відпочинку.