Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, частенько радує своїх шанувальників всілякими фото і відео в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 2,4 мільйона чоловік.

На цей раз вона поділилася п'ятьма різними перевтіленнями та зробила це, як в Instagram, так і на теренах Facebook.

"Мені подобається бути різною! А в якому образі вам зайшло??? 1, 2, 3, 4, 5?", - написала Оля Полякова у підписі до публікації.

Полякова, скріншот: Facebook
Полякова, скріншот: Facebook

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

При цьому користувачі по-різному реагують на перевтілення Олі Полякової. Хтось захоплюється, а комусь це не сильно сподобалося. Однак навіть зірка російської естради Філіп Кіркоров не зумів встояти перед красою української співачки.

Полякова, скріншот: Instagram
Полякова, скріншот: Instagram

"Зайшло, коли менше слів, більше діла...", "А можна для різноманітності з закритим ротом зробити фото? Не ображайтеся, будь ласка, ви красива з прекрасним почуттям гумору жінка. Я не в образу написала, просто пропозиція. Тому, що так всі фото стають схожими на ін.", "Важко сказати.. Мені у всіх образах хороша👍 😍", "ніякої! Поведінка! Вбиває все, що було раніше!", - написали користувачі в коментарях.

Коментарі, скріншот: Facebook (Полякова)
Коментарі, скріншот: Facebook (Полякова)

Нагадаємо, Оля Полякова гаряче потрусила стегнами у вузенькому вбранні: "Королева танцю"

Як повідомляв "Знай.ua", Оля Полякова випускає свою косметику, готувала її цілий рік

Знай.ua писав, Данилко не встояв перед попою Поляковою на "Масці": Оля нагнулася прямо перед ним