Актриса Ксенія Мішина, будучи головною героїнею проекту "Холостячка", у фіналі дала згоду на пропозицію руки і серця гумористу Олександру Еллерту.

За її серце боролися багато чоловіків, які після шоу залишаються друзями, періодично зустрічаючись. Нещодавно у Євгена Ковтуненка був День Народження, і Андрій Рибак не міг не виставити публікацію з приятелями, підписавши її кумедною фразою.

"Посміхаємося! Нам за контрактом ще рік треба робити вигляд, що ми дружимо!"(с) фраза вечора. День народження @kov2nenko пройшов швидко! Принаймні для мене😂 як думаєте, що я йому подарував?!", - написав Андрій Рибак у підписі до публікації.

"Зелену коробку😂", "Чізбургер🤪", "Жарт і не одну)", "Звичайно ж трояндочку 🔥", "Елітний алкоголь))", "Репліку духів, яку ніхто не купував і не купує 😂😂😂😂😂", "🔥Олексія Тригубенко😂😂", "Халат з готелю😂", "Туалетну воду)))", "Авокадо😁", - написали користувачі в коментарях до публікації.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, півфіналіст Холостячки Рибак "помстився" Еллерту за Мішину: "Я зайнятий". Півфіналіст "Холостячки" Андрій Рибак, радіоведучий і комік, розіграв свого колишнього суперника Олександра Еллерта. Відповідне відео Андрій опублікував в Instagram.

Як повідомляв "Знай.ua", ексфаворит Мішиної Рибак оцінив Поплавського в 20 гривень: "Спробували мовою"

Знай.ua писав, "Холостяки" Еллерт, Тригубенко і Добринін розкриють українкам свою "нечоловічу" сторону