Клієнтка Приватбанку поскаржилася на те, що її обдурили на велику суму грошей, і звинуватила у всьому банк.

Відповідний відгук з'явився на сайті Мінфіну.

Дівчина розповіла, що виставила свою шафу на продаж в інтернеті. Коли знайшовся покупець, він запропонував розрахуватися за меблі безготівковим розрахунком, шляхом переказу коштів на банківську карту. Тоді клієнтка повідомила покупцеві номер універсальної карти, на якій, до того моменту, була 51 гривня.

"Але виявилося, що незрозуміло яким шляхом "покупець" перевів з моєї зарплатної картки на мою універсальну карту мої ж гроші, змінив мій фінансовий мобільний номер на свій", - написала дівчина.

Вона зазначила, що ніяких даних про свою зарплатну картку (номер картки, телефону або пін-код) вона не повідомляла.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Коли покупець нібито розрахувався, він перевів значно більшу суму на її рахунок, ніж було обумовлено. Тоді він заявив, що помилився і попросив повернути зайві гроші на його номер телефону.

"Так як я вірила, що це дійсно його гроші і не могла уявити, що служба безпеки банку могла допустити таку помилку. Мене обдурили на суму 14600,00 гривень", - заявила клієнтка.

Відгук / скріншот
Відгук / скріншот

Представники банку відповіли, що їм шкода, що дівчина зіткнулася з такою ситуацією, однак, у них зав'язані руки. Виявилося, що зміна номера телефону проводилася через банкомат з використанням зарплатної картки клієнтки і введенням ПІН-коду. У Приватбанку порекомендували дівчині звернутися в правоохоронні органи, щоб вирішити цю ситуацію.

Нагадаємо, що українці поскаржилися на" нав'язування "послуг у Приватбанку:"підключили без згоди".

Як повідомляв портал Знай.uа, українцям розкрили підводні камені швидких кредитів: на що звернути увагу.

Також Знай.uа писав, що Мінсоцполітики поділилося кількістю українців, які отримують гроші замість "пакету малюка".