У "Київстарі" запустили нову акцію, яка дозволить заощадити клієнтам на вартості тарифного плану.

Відомо, що з 25 лютого оператор "Київстар" запустив нову акцію, яка буде дійсна до кінця 2021 року. Завдяки їй клієнти зможуть підключати тарифні плани з хорошою знижкою, однак, є кілька умов.

Суть акції полягає в тому, що при покупці будь-якого акційного 4g-смартфона в магазинах "Київстар" або на їх офіційному сайті, ВСІ клієнти, які обслуговуються на контрактній основі, можуть скористатися послугою "все просто 10 місяців". Дана послуга передбачає отримання права на знижку в 33% на оплату щомісячної абонентської плати.

Тарифи, які потрапляють під акційну пропозицію:

  • "Smart +"
  • "Smart Max"
  • "Smart Business"
  • "Smart Business +"

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Знижка надається в тому випадку, якщо клієнт відразу оплатить користування тарифним планом не менше, ніж на 10 місяців вперед.

Варто відзначити, що у контрактних тарифних планів є безліч переваг. Зокрема, можна поповнювати кілька номерів відразу з одного особистого рахунку. Крім того, контрактні тарифні плани часто набагато вигідніше, ніж прості тарифи передоплати.

Перейти на контракт можна в будь-який момент: для цього необхідно прийти в салон зв'язку з паспортом та ідентифікаційним номером і звернутися до співробітника, який допоможе укласти договір.

Нагадаємо, що мобільний оператор "Kyivstar" попереджає українців про небезпеку: як уберегти номер.

Як повідомляв портал Знай.uа, Vodafone звинуватили в крадіжці грошей з рахунку: "Один хр*н не помітиш зайві 14 грн".

Також Знай.uа писав, що ПриватБанк "втратив" 25 тисяч гривень клієнтки.