Український військовий у спільноті "До тебе Господи ми прибігаємо..." у соціальній мережі Facebook залишив цікаве послання. Так, чоловік опублікував фотографію Христа на дереві, яку раніше виявили в Колумбії. За словами бійця, це фото може принести позитивні зміни у життя.

Про це стало відомо завдяки публікації українського військового Андрія Руслановича Тимура в мережі Facebook.

Публікація Андрія Тимура, скріншот: Facebook
Публікація Андрія Тимура, скріншот: Facebook

"Це дуже сильне фото. Через тиждень у кожного хто поширить і напише амінь, відбудуться позитивні зміни.", - пише в мережі Facebook боєць ЗСУ Андрій.

Публікацію почали активно репостити і коментувати словами - "Амінь". Це ще раз підтверджує, що суспільство втомилося від численних проблем і напастей. Можна лише побажати людям добра і спокою.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Варто трохи розповісти нашим читачам, що це дерево виявили ще в квітні 2020 року в Колумбії. У ті квітневі дні в Колумбії було оголошено загальнонаціональну блокаду. Люди повинні були залишатися вдома і не виходити на вулицю. Те, що сталося в селі Магенге не залишило байдужим нікого. Люди зі свічками пізно ввечері вирушили до незвичайного дерева із зображенням Ісуса Христа.

Місце паломництва утворилося навколо дерева. Така схожість з Ісусом Христом приголомшила всіх. Але тривало це не довго, так як було порушено карантин, на місце приїхала поліція і відправила всіх жителів по домівках.

Ісус Христос на дереві в Колумбії, скріншот: Facebook
Ісус Христос на дереві в Колумбії, скріншот: Facebook

У дерева поставили пост. Вранці, після того, як зійшло сонце фігура Ісуса зникла. Більше такого дивного явища ніхто не бачив. Люди гадають, що ж це було: попередження? Знак згори? Фігуру Христа бачили десятки людей, а також представники влади і поліцейські. Багато хто сфотографував і зняв на відео таке незвичайне явище.

Раніше повідомляли, відомий лікар-священик УПЦ розкрив секрет, як правильно молитися.

Як повідомляв Знай.uа, військовий капелан згадав подвиг героїв, яких забрала війна: матері ніколи не дочекаються синів.

Знай.uа писав, найпотужніша молитва за здоров'я до учня Ісуса Христа Пантелеймона-Цілителя.