Історики розповідають, що учень Ісуса Христа Святий Шарбель міг стояти на колінах по п'ять годин. Розмовляти з ним в цей час було марно, він знаходився в глибокому єднанні з Богом.

Пропонуємо дізнатися нашим читачам, хто такий Святий Шарбель і як правильно йому молитися за здоров'я своє і своїх дітей.

Взимку і влітку ходив у зношеному одязі, стоптаних черевиках, без головного убору, не розпалював вогню, щоб зігрітися, ніколи не їв м'яса, не пив вина, спав на вузькій кам'яній плиті, а під голову клав поліно, загорнуте в грубу тканину.

Святий Шарбель, скріншот: YouTube
Святий Шарбель, скріншот: YouTube

Шарбель ні від кого не приймав подарунків. Він завжди мовчав, тільки подумки повторював слова молитви. Іноді його про щось питали брати, а він здивовано вів очима і... мовчав. Шарбель був поруч, а разом з тим - далеко. Щоправда, іноді йому доводилося відкривати рота - коли Отець-настоятель відсилав Шарбеля до поселень неподалік служити літургію.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Отець Шарбель не тільки володів здатністю жити в мирі і дружбі з дикими звірами, рятувати людей від стихійних лих, а й зцілювати хворих. Двадцять тисяч зцілень за молитвами до нього сталося вже після його смерті. А скільки їх залишилося в таємниці?

Молитва до Святого Шарбеля

Господи, надихни Святого Шарбеля до святості, до вірності Богу, дай йому Ласку: силу оздоровлювати, зцілювати людей з важких недуг, оберігати від нещастя. Господи дай мені любити, служити Тобі так, як служив тобі Отець Шарбель.

Допоможи Бог за встановленням Отця Шарбеля, бути оздоровленими моїм дітям (імена) і мені (ім'я). Співати Тобі гімн подяки за все моє життя і на віки віків. Амінь. Отче наш... (5 разів), Богородице Діво... (5 разів), Слава і нині... (5 разів).

Раніше повідомляли, Ісус Христос з райських гілок з'явився тим, хто кликав його цілу вічність - промов "Амінь" і чекай благодаті.

Як повідомляв Знай.uа, предстоятель УПЦ розповів, чому церква не змінюється тисячі років.

Знай.uа писав, відомий лікар-священик УПЦ розкрив секрет, як правильно молитися.