Шведська модель і володарка одних з найбільших сідниць в світі Наташа Краун похвалилася черговим відвертим знімком своєї гідності.

Відповідне фото з'явилося на її сторінці в Instagram.

Наташа Краун відома світу завдяки неймовірно величезним сідницям. Дівчина зізналася, що хоче стати володаркою найбільшої попи на планеті, для чого щодня дотримується дієти.

Краун харчується здебільшого фастфудом, борошняними виробами, молочними коктейлями і різними солодощами. Все це для того, щоб набрати побільше ваги і збільшити обсяг своїх сідниць.

У соціальних мережах шведка виставляє напоказ свою гідність і вважає його своєю гордістю. Цього разу Наташа Краун похвалилася фото, на якому затиснула між сідницями скляну пляшку. Вона запхала її під вузькі стрінги і прикрила найпотаємніше трикотажними легінсами.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Нагадаємо, що володарка вкрай пишних форм, шведська модель Наташа Краун заявила, що намагається набрати кілька зайвих кілограмів, щоб потім їх перенаправити в свою п'яту точку.

Як повідомляв портал Знай.uа, попа світу-топ 10 жінок з найбільшими сідницями, що перевернули стандарти краси. Кім Кардашьян ридала б від заздрості!

Також Знай.uа писав, що мешканка шведського міста Гетеборг Наташа Краун заявила, що бажає відростити самі гігантські в світі сідниці.