В це свято багато хто намагаються придумати найкращий подарунок для своїх дружин. Адже вони часто ще й хизуються перед подругами, хто кому що подарував. Так і хотілося б зробити приємне коханій жінці. І тут головне не помилитися з подарунком і не купити те, що не тільки не принесе радості, але ще й може образити кохану. Тому якщо вас не просили, не даруйте кухонне начиння та інші господарські речі, це лише змусить вашу жінку думати, що вона для вас – лише куховарка, та прибиральниця. А так будь-яка річ, про яку просила саме в подарунок ваша дружина, буде відмінним рішенням на 8 березня.

Подарунок для краси. Це може бути будь-яка процедура у косметолога, масаж, похід в СПА-салон або в басейн, подарунковий сертифікат в улюблений магазин, сама косметика, її набори, різна техніка для догляду за волоссям і нігтями. Нижня білизна теж підходить, якщо вона не буде зовсім звичайна.

Прикраси та аксесуари. З цим варіантом рідко можна прогадати. Але є жінки, які не люблять банальні подарунки, і ось їм це може не підійти. Тоді не вибирайте ювелірні прикраси, а купіть браслет з натуральних каменів, гарний великий шарф або якісні рукавички. На всякий випадок залиште чек, якщо вона захоче змінити покупку.

8 березня, фото: pixabay
8 березня, фото: pixabay

Тварини. Зазвичай це самий жахливий подарунок, який покладає відповідальність на вашу другу половинку за ще одну живу істоту. Але якщо вас колись про це просили, і ви вирішили, що котик або папужка у вашому будинку буде добре себе почувати, то це буде дуже милий подарунок на дане свято.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Гаджети. Більшість дівчат просто обожнює всілякі технічні новинки, навіть якщо з деякими погано уживаються. І ось тут ви вже можете купити робота-пилососа, фітнес-браслет, телефон, електронну книгу, планшет і так далі.

Є ще кілька простих, але цікавих подарунків для жінок на 8 березня:

  • Стильні окуляри та чохол до них
  • Яскравий кейс для смартфона
  • Зручні дерев'яні годинник
  • Світшоти з особливим принтом
  • Зворушливий поп-арт малюнок
  • Пахучі парфуми
  • Ніжна нічна піжама

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як повідомляв Знай.ua новий прем'єр-міністр України Денис Шмигаль вже в перші дні почав псувати репутацію нового уряду. Він вирішив подавати воду в Крим. Меджліс вже відреагував на цю безглузде заяву.

Також Знай.ua писав, клієнти популярного банку в Україні Monobank під загрозою, явно кульгає безпека. Людям розповіли, як можна захиститися від зловмисників, хоча служба безпеки працює не на вищому рівні.

Нагадаємо, тепер українцям доведеться платити за світло за повною, ніяких пільгових 100 кВт/рік більше не буде. Як би не старалися, заощадити з міністром енергетики Олексієм Оржелем у вас не вийде.