Зовсім скоро починається посівний сезон. І важливо знати і пам'ятати деякі правила і не допускати помилок, щоб в результаті влітку і восени радіти щедрому врожаю з власного городу.

Ще одна помилка-це загущені посадки. Розсаду необхідно садити так, щоб дорослій рослині було достатньо місця для розвитку. Загущенность сприятиме поганому провітрювання рослин і поширенню захворювань.

Запізнення з проріджуванням погано відбивається на зростанні рослин, а при проріджуванні пошкоджуються коріння рослин. Бадилля таких рослин обламується, а коренеплоди, що залишилися в грунті, починають загнивати.

Погано позначається на розвитку рослин неправильний полив. Якщо поливати рослину в жарку погоду, то волога буде швидко випаровуватися і коріння рослини не отримають всієї вологи, що призначалася їм.

При поливі важливо також дотримуватися температурного режиму води. Не можна поливати рослину дуже холодною водою, так як при цьому рослина відчуває шок і сповільнюється його зростання.

Популярні новини зараз
Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Несвоєчасний збір врожаю є ще однією помилкою, яку також не можна допускати, якщо ми хочемо отримати хороший урожай. Якщо не збирати урожай вчасно, то буде затримуватися поява нових зав'язей, а значить і плодів.

Раніше ми повідомляли, харків'янка знайшла для себе незвичайний спосіб заробітку.

Як повідомляв "Знай.uа", місячний посівний календар на 2021 рік, коли садити помідори, капусту та інші овочі.

Також "Знай.uа" писав, що орхідеї будуть добре рости і цвісти, простий засіб без будь-якої мороки.